Bekijk de hergeboorte van een klassieker

Vindt u klassiekers onweerstaanbaar? Tijdens de open dagen op 15 & 16 juni 2019 krijgt u van 10:00 tot 17:00 de kans om alle facetten van het bouw- en restauratieproces te bekijken. Van vergeten chassis naar een schitterende automobiel.

Tegen een achtergrond van Bentleys, Maserati’s en Rileys worden alle dimensies van het restaureren van een oldtimer uitgelegd. Apparaten en gereedschappen uit lang vervlogen tijden worden gedemonstreerd en vooroorlogse auto’s staan in verschillende fases van restauratie klaar. Van lassen en slijpen tot het gepoetste eindresultaat.

Ook dit jaar hebben we weer een oldtimer bouwpakket. Met dit pakket doorloopt u verschillende stappen van het restauratieproces: zetten, klinken, puntlassen, schuren en spuiten. Het bouwpakket zal tegen een kleine vergoeding beschikbaar zijn. Het betreft dit jaar een limited edition dus zorg dat u er snel bij bent, want op is op!

Heeft u interesse in oldtimers? Bent u benieuwd hoe een restauratie nu eigenlijk uitgevoerd wordt? Of wilt u gewoon een kijkje nemen bij Carrosseriebouw Jansen? U bent van harte welkom!