Opendagen 2018 16-17 juni

Mis het niet en zet het in je agenda!

 

Vindt u klassiekers onweerstaanbaar? Tijdens de open dagen van Carrosseriebouw Jansen op 16 en 17 juni 2018 krijgt u van 10:00 tot 17:00 de kans om alle facetten van het bouw- en restauratieproces te bekijken. Van vergeten chassis naar een schitterende automobiel. U kunt zelf het hele proces ervaren met een nieuwe editie van het Jansen bouwpakket.

Tegen een achtergrond van Bentleys, Ferrari’s en Rileys worden alle dimensies van het restaureren van een oldtimer uitgelegd. Apparaten en gereedschappen uit lang vervlogen tijden worden gedemonstreerd en vooroorlogse auto’s staan in verschillende fases van restauratie klaar. Van lassen en slijpen tot het gepoetste eindresultaat.

Met het Jansen bouwpakket doorloopt u verschillende stappen van het restauratieproces: zetten, klinken, puntlassen, schuren en spuiten. Het bouwpakket zal tegen een kleine vergoeding beschikbaar zijn.

Iedereen die interesse heeft in oldtimers, benieuwd is hoe een restauratie nu eigenlijk uitgevoerd wordt of gewoon een kijkje bij Carrosseriebouw Jansen wil nemen, is van harte uitgenodigd!

U zorgt voor de vragen, wij voor de koffie.

[AFG_gallery id=’6′]