Opendagen 2018 16-17 juni

Mis het niet en zet het in je agenda!

 

Vindt u klassiekers onweerstaanbaar? Tijdens de open dagen van Carrosseriebouw Jansen op 16 en 17 juni 2018 krijgt u van 10:00 tot 17:00 de kans om alle facetten van het bouw- en restauratieproces te bekijken. Van vergeten chassis naar een schitterende automobiel. U kunt zelf het hele proces ervaren met een nieuwe editie van het Jansen bouwpakket.

Tegen een achtergrond van Bentleys, Ferrari’s en Rileys worden alle dimensies van het restaureren van een oldtimer uitgelegd. Apparaten en gereedschappen uit lang vervlogen tijden worden gedemonstreerd en vooroorlogse auto’s staan in verschillende fases van restauratie klaar. Van lassen en slijpen tot het gepoetste eindresultaat.

Met het Jansen bouwpakket doorloopt u verschillende stappen van het restauratieproces: zetten, klinken, puntlassen, schuren en spuiten. Het bouwpakket zal tegen een kleine vergoeding beschikbaar zijn.

Iedereen die interesse heeft in oldtimers, benieuwd is hoe een restauratie nu eigenlijk uitgevoerd wordt of gewoon een kijkje bij Carrosseriebouw Jansen wil nemen, is van harte uitgenodigd!

U zorgt voor de vragen, wij voor de koffie.

Facebook foto’s

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Bas Jansen doet dit jaar mee aan de Roparun als begeleider op de fiets! 

Met Team Lef Raalte hopen we de kilometers veilig te maken! En veel geld in te zamelen voor het goede doel! 

HET GOEDE DOEL
Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun:

‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”
Je kunt hierbij denken aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen. Een fijne dag uit voor zieke kinderen en hun broertjes of zusjes, zodat zij even niet hoeven te denken aan het ziek zijn. De ontwikkeling van ‘palliatieve boxen’, een hulpmiddel voor mensen in een terminale fase die graag in de eigen thuisomgeving willen verblijven. Of de inrichting van een hospice om er voor te zorgen dat mensen tijdens hun laatste levensfase in een prettige omgeving kunnen verblijven. Voor meer informatie over de goede doelen van Roparun kijk bij Doelen.

Doneren kan via onderstaande link:
//www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/285#11598

#roparun #roparun2021

Lees Meer